Pojačan saobraćaj, čekanje na granici do sat vremena

Izvor: RTS, 29.Apr.2017, 15:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pojačan saobraćaj, čekanje na granici do sat vremena

U Srbiji je saobraćaj pojačan na gotovo svim putnim pravcima, kao i kroz Beograd, a gužve su i na graničnim prelazima gde se čeka od 30 do 60 minuta, saopštava AMSS.
Saobraćaj je pojačan na obilaznici, na izlazu iz Beograda ka Lazarevcu, pri čemu se formirala kolona od mesta Vranić ka Stepojevcu.
Takođe, pojačan je saobraćaj i na deonici Preljina-Čačak, kao i kod Užica gde su u toku radovi >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << na Ložioničkom mostu pa se koristi gradska saobraćajnica pri čemu je za prolazak ovih deonica potrebno više strpljenja i tolerancije.
Opterećen je i auto-put kroz Beograd, a zadržvanja oko 10 minuta očekuju vozače na naplatnim rampama Stara Pazova kao i u Preljini.
Prema poslednjim informacijama Uprave granične policije RS na našim graničnim prelazima pojačan je intenzitet saobraćaja. Zadržavanja za putnička vozila na izlazu iz Srbije ka Mađarskoj na GP "Horgoš" su do 30 minuta, a kako AMSS nezvanično saznaje sa mađarske strane kolona je duga više kilometara.
Zato se vozačima savetuje korišćenje GP Kelebija, Bački Breg, Đala i Bajmok, jer je pojačan saobraćaj i na prelazu Horgoš II i Bački Vinogradi, a zadržavanja su do 30 minuta sa naše strane granice.
Na GP "Batrovci" na izlazu iz Srbije zadržavanja za putnička vozila su 60 minuta, na prelazu "Gradina" sa Bugarskom i na ulazu i na izlazu su 50 minita, a na prelazu "Sremska Rača" sa Bosnom i Hercegovinom na izlazu su 50 minuta, dok su zadržavanja takođe na izlazu na prelazu "Špiljani" sa Crnom Gorom oko 40 minuta.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Pojačan saobraćaj i večeras,na Batrovcima čekanje dva sata

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Apr.2017

Saobraćaj u Srbiji i večeras je pojačan na glavnim putnim pravcima, a putnička vozila na izlazu iz Srbije na graničnom prelzu "Batrovci" čekaju 120 minuta, saopštio je AMS S...Na graničnom prelazu "Sremska Rača" zadržavanja na izlazu su 60 minuta, a na prelazima sa Mađarskom i Crnom Gorom...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.