Pojačan saobraćaj; Na granicama se čeka oko sat vremena

Izvor: B92, 24.Dec.2023, 10:14

Pojačan saobraćaj; Na granicama se čeka oko sat vremena

Saobraćaj je pojačan i na svim autoputevima, glavnim putnim pravcima kao i na graničnim prelazima, saopštio je jutros Auto-moto savez Srbije (AMSS).

AMSS ukazuje da je usporena vožnja i na deonicama na kojima su počeli radovi.

Vozači se pozivaju da budu strpljivi i da ne kreću na put bez zimskih guma.

Snega na kolovozu do pet centimetara ima na deonicama Divljaka - Ivanjica - Javor, Vladičin >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Han - Surdulica - državna granica sa Bugarskom (granični prelaz Strezimirovci) i Vlasinsko Jezero - granica SRB/BUG (Ribarci).

Na naplatnim stanicama nema zadržavanja vozila.

Na putničkim terminalima graničnih prelaza vozila na ulazu na prelazu Horgoš čekaju oko sat, kao i na prelazu Horgoš 2, a na Batrovcima 30 minuta.

Automobili na prelazu Šid čekaju oko sat, a autobusi 45 minuta.

Na izlazu iz Srbije vozila na prelazu Preševo čekaju oko 35 minuta.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

STRPLJENJA, STRPLJENJA, STRPLJENJA! Na ulazu u Srbiju čeka se VIŠE SATI: Uvodi se praznični režim rada, a evo kakvo je trenutno stanje na granicama

Izvor: Blic, 24.Dec.2023

Zbog predstojećih novogodišnjih i božićnih praznika, pojačan je priliv vozila na ulazu u zemlju, ali i na izlazu iz Srbije. Takođe, saobraćaj je pojačan na svim na autoputevima, glavnim putnim pravcima, kao i na graničnim prelazima, saopštio je ovog jutra Auto-moto savez Srbije.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.