Pojačan intenzitet saobraćaja zbog produženog prazničnog vikenda

Izvor: RTS, 17.Feb.2019, 08:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pojačan intenzitet saobraćaja zbog produženog prazničnog vikenda

Poslednji dan produženog prazničnog vikenda uvek donosi pojačan saobraćaj na svim frekventnim putevima, a posebno na prilazima gradova i većih naseljenih mesta, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS).
Dodatno veći broj vozila koji može uticati na formiranje kolona i usporena vožnja mogući su u drugoj polovini dana sa dolaskom prvih večernjih sati. 
Lepi dani sredinom februara olakšavaju >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << vožnju, međutim, hladna jutra i večeri kao i veća vlažnost kolovoza na mostovima i putevima u planinskim predelima mogu stvoriti led na kolovozu zbog čega je u vožnji potrebno biti oprezan na deonicama gde se pojavi magla koja može otežavatiti vožnju zbog smanjene vidljivosti, upozoravaju iz AMSS-a.
Prema poslednjim informacijama dobijenih od JP "Putevi Srbije" na naplatnim stanicama nema zadržavanja.
Prema poslednjim informacijma Uprave granične Policije na našim putničkim terminalima nema dužih zadržavanja, osim na GP Bogojevo gde se na ulazu u zemlju čeka oko 90 minuta.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pojačan saobraćaj na putevima širom Srbije

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Feb.2019

Kraj ovog produženog prazničnog vikenda doneo je očekivano pojačan saobraćaj na putevima širom Srbije...Kako je saopštio Auto-moto savez Srbije, najopterećeniji su autoputevi, kao i magistrale...Znatno usporeno odvija se saobraćaj i na prilazu Kopaoniku preko Brzeća, jer dolazi do čestih obrušavanja...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Zbog odrona u mjestu Dabrac prekinut saobraćaj

Izvor: Nezavisne Novine, 17.Feb.2019

BANJALUKA - Zbog većeg odrona u prekidu je odvijanje saobraćaja na magistralnom putu Karanovac-Crna Rijeka u mjestu Dabrac i vozila se preusmjeravaju na alternativni pravac preko Čađavice, saopštio je Auto-moto savez Republike Srpske.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.