Pojačan intenzitet saobraćaja, gužve na graničnim prelazima

Izvor: N1 televizija, 06.Avg.2016, 13:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pojačan intenzitet saobraćaja, gužve na graničnim prelazima

Na putevima u Srbiji pojačan je intenzitet saobraćaja, na graničnim prelazima se čeka od pola sata do sat i po, a naplatnim rampama od 10 do 15 minuta, navode u Auto-moto savezu Srbije.

Najduža zadržavanja oko 12.30 su na graničnom prelazu Batrovci sa Hrvatskom, gde na ulazu i izlazu iz zemlje vozači čekaju po sat i po, rekao je dežurni u AMSS-u Jovica Mitić.

On je rekao da se i na graničnom prelazu Šid, na ulazu u Srbiju iz pravca Hrvatske, čeka 90 minuta, >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << dodavši da vozači za izlazak iz zemlje čekaju oko pola sata.

Na graničnom prelazu Horgoš sa Mađarskom, u oba pravca, vozači čekaju po sat vremena, a na ostalim graničnim prelazima između dve zemlje zadržavanja iznose od 30 do 40 minuta.

Na graničnom prelazu Preševo sa Makedonijom trenutna zadržavanja iznose od 30 do 60 minuta, a na prelazu Gradina sa Bugarskom od oko pola sata.

Na naplatnim rampama Bubanj Potok kod Beograda, Nais kod NIša i Doljeva kod Leskovca vozači na plaćanje putarine čekaju od deset do 15 minuta.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.