Pojačan intenzitet saobraćaja

Izvor: RTS, 18.Avg.2014, 10:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pojačan intenzitet saobraćaja

Na putevima u Srbiji pojačan je intenzitet saobraćaja, posebno ka Mađarskoj, Crnoj Gori, Makedoniji i Bugarskoj, saopštio je Auto-moto savez Srbije.

Na graničnom prelazu Batrovci na izlazu iz Srbije zadržavanje za teretna vozila je oko pet sati, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije.

Na ulazu u Srbiju, zadržavanje za putnička motorna vozila na graničnom prelazu Gradina, iznosi oko pola sata.

Na graničnim prelazima Šid, Horgoš, Bački >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Vinogradi, Bački Breg, Bajmok, Gostun, Jabuka, Špiljani i Kotroman nema većih zadržavanja.

U protekla dva dana najveće gužve bile su na izlazu iz zemlje na graničnom prelazu Batrovci gde su putnička vozila čekala oko pet sati, dok je zadržavanje na prelazu Horgoš bilo oko četiri sata.

Na deonici Koridora 10 Vladičin Han-Vranje, između Gramađe i Prevalca, saobraćaj je obustavljen i preusmeren na novoizgrađenu deonicu dugu 8,6 kilometara. Preusmeravanje važi za sve kategorije vozila, bez ograničenja.

U okviru radova na Koridoru 10 na putu I-b reda (auto-put E-75) između Vladičinog Hana i Vranja na deonici od Mazaraća do Bresnice u dužini od 3,7 kilometara, kao i na delu od Bresnice do Suvog Dola u dužini od 3,2 kilometara saobraćaj je preusmeren s državnog puta I-b reda, na državni put II-a reda.

Na delu između Bresnice i Suvog dola saobraćaj se jednim delom obavlja kroz naseljeno mesto, pa putari upozoravaju vozače da strogo poštuju postavljenu saobraćajnu signalizaciju, a posebno obrate pažnju na ograničenje brzine. Predviđeno je da radovi traju do 15. novembra 2014. godine.

U okviru radova na Koridoru 10 na putu I-a reda (auto-put E-75) između Vladičinog Hana i Vranja na deonici kod mesta Gramađe saobraćaj se obavlja obilaznicom dugom oko 800 metara kroz naseljeno mesto. Predviđeno je da radovi traju do 15. novembra 2014. godine.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.