Pogrebnik u Kninu sahranio ženu iz Srbije, pa umro!

Izvor: Kurir, 14.Okt.2013, 14:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pogrebnik u Kninu sahranio ženu iz Srbije, pa umro!

KNIN - Samo što je ukopao pokojnu Milicu Mijakovac, Tomo Suknjov (59) srušio se na zemlju. Kolege su priskočile, a iako mu je doktorka, čiju majku je upravo sahranio, pritekla u pomoć nije mu bilo spasa.

Pokojnu Milicu (73) porodica je dopremila iz Srbije na kninsko groblje. Tomo je nakon njenog pogreba otišao s kolegama u šupu kako bi se presvukao, nakon čega je pao u nesvest.

Kolege su odmah priskočile. I prvu pomoć mu je pružila doktorka Olivera Obradović, >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << čiju je majku Tomo upravo bio pokopao.

Reanimirala ga je desetak minuta dok nije došla Hitna pomoć. Tomo je tri puta dolazio svesti, ali bi ubrzo ponovo pada u nesvest. U bolnici su pokušali reanimaciju, ali je srčani udar bio prejak.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.