Pogledajte zašto je Skarlet Johanson ponovo proglašena najseksepilnijom ženom na svetu

Izvor: Blic, 08.Okt.2013, 11:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pogledajte zašto je Skarlet Johanson ponovo proglašena najseksepilnijom ženom na svetu

Glumica Skarlet Johanson je jedina slavna ličnost koju je magazin "Eskvajer" dvaput proglasio najseksepilnijom ženom na svetu, a kada pogledate video koji prikazuje atmosferu sa snimanja naslovnice, shvatićete da je zaslužila tu titulu.

Skarlet je izabrana za najseksepilniju 2006. godine, a sada je "Eskvajer" potvrdio svoju odluku. Lepotica je pozirala za naslovnicu novembarskog izdanja.

Bivša žena Rajana Rejnoldsa je izjavila da želi da igra što više seksi uloga dok je mlada, jer je "pitanje vremena kada će početi da joj nude samo uloge majke".

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pogledajte zašto je Skarlet Johanson ponovo proglašena najseksepilnijom ženom na svetu

Izvor: Dzungla.org, 08.Okt.2013

Glumica Skarlet Johanson je jedina slavna ličnost koju je magazin „Eskvajer“ dvaput proglasio najseksepilnijom ženom na svetu, a kada pogledate video koji prikazuje atmosferu sa snimanja naslovnice, shvatićete da je zaslužila tu titulu.. OpširnijeBlic

Nastavak na Dzungla.org...

(VIDEO) Ona je ponovo najseksepilnija žena na svetu!

Izvor: Press, 08.Okt.2013

Posle sedam godina, otkako je magazin "Eskvajer" proglasio najseksepilnijom ženom na svetu, Skarlet Johanson ponovo je ponela tu titulu.

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.