Pogledajte šta su ruski spasioci poneli kao uspomenu iz Srbije!

Izvor: Kurir, 26.Maj.2014, 14:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pogledajte šta su ruski spasioci poneli kao uspomenu iz Srbije!

Bukvalno pred poletanje smo stigli na pistu i raširili transparent. Oni su bili oduševljeni, svi su izašli iz aviona da se slikaju. Tražili su da im poklonimo transparent za uspomenu što smo i učinili, kaže Milica Đurđević.

BEOGRAD – Ruske spasioce, njih 76, koji su 16. maja stigli u Beograd kako bi učestvovali u spasavanju ljudi iz polava, danas su sa aerodroma „Nikola Tesla“ ispratili jedino pripadnici desničarske organizacije „Zavetnici“ i predstavnici ambasade >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Rusije, kažu u ovoj organiozaciji. Ruski spasioci su zamolili okupljene da im za uspomenu poklone transparent „Slava Rusiji“ u bojama srpske i ruske trobojke.

- Predsednik Zavetnika, Stefan Stamenkovski, uručio je komandantima spasilačkih jedinica zahvalnice za iskazanu ljubav, veliki trud i nesebičnu pomoć srpskom narodu. U znak uspomene na Srbiju i njen narod, ruskim spasilačkim jedinicama uručene su i dve srpske zastave i transparent. Pripadnici Srpskog sabora Zavetnici razvili su parolu: „Slava Rusiji“, ispred koje su se fotografisali zajedno sa spasiocima – stoji u saopštenju ove organizacije.

(Pravda)

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Evo šta su ruski spasioci poneli kao uspomenu iz Srbije

Izvor: BKTV News, 26.Maj.2014

Bukvalno pred poletanje smo stigli na pistu i raširili transparent. Oni su bili oduševljeni, svi su izašli iz aviona da se slikaju. Tražili su da im poklonimo transparent za uspomenu što smo i učinili, kaže Milica Đurđević.. . Ruske spasioce, njih 76, koji su 16. maja stigli u Beograd kako...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.