Pogledajte spektakularno hapšenje Crnogorca koji je upao naoružan u kafić na Vračaru: Specijalci u akciji (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Maj.2020, 10:46

Pogledajte spektakularno hapšenje Crnogorca koji je upao naoružan u kafić na Vračaru: Specijalci u akciji (VIDEO)

Pripadnici policije, u saradnji sa nadležnim tužilaštvom, intezivno rade na rasvetljavanju svih okolnosti ovog događaja.

Srpska policija uhapsila je danas muškarca koji je, naoružan automatskim oružjem, juče oko 17:30 sati ušao u baštu popularnog kafića na Vračaru.

Pripadnici MUP u Beogradu otkrili su njegovu lokaciju, upali u kuću i uhapsili crnogorskog državljanina M. M. (1987), zbog sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Policija je prilikom pretresa stana u kom je uhapšen M. M. pronašla automatski pištolj "uzi" sa prigušivačem, silikonsku masku i garderobu koju je nosio prilikom ulaska u kafić.

Njemu je određeno zadržavanje do 48 sati i uz krivičnu prijavu biće priveden Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Snimak hapšenja možete pogledati na video snimku ispod:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.