Pogledajte revije na Beogradskoj nedelji mode

Izvor: Blic, 31.Mar.2011, 19:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pogledajte revije na Beogradskoj nedelji mode

U “Belekspo” centru sinoć su održane četiri revije u okviru 29. “Amstel Fashion Week”. Veče su obeležile nove kolekcije dizajnerki Ljube Sikimić i Ane Šekularac koje su stilski potpuno različite, ali ih spaja elegancija i zavodljivost kojom su istakle žensku figuru.

Kolekcija "Intensity” Ljube Sikimić inspirisana je elementima španske kulture i u njoj preovlađuju crna i bela boja. Jakne, pantalone, haljine i košulje su napravljene od raskošne čipke u >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << kombinaciji sa kožom i svilom.

Pogledajte nove kreacije Ane Šekularac...

Elegantni komadi predstavljaju jedinstven umetnički i modni izraz i mogu se kombinovati pojedinačno. Usledila je revija naše uspešne dizajnerke Ane Šekularac za jesen-zimu 2011/12. godine na kojoj su predstavljene haljine asimetričnih krojeva od belog, crvenog i bež tila i svile.

Pogledajte video sa revije Ljube Sikimić...

Elegantne kreacije izraz su slobode i individualnosti svake žene. Na "Nedelji mode” muške, ali i ženske uzdahe, izmamila je nova kolekcija atraktivnog veša i kupaćih kostima "Pompea i Roberta”.

Na reviji "Sećanje”, omaž profesorki Anđelki Slijepčević modele su prikazali studenti različitih generacija kojima je predavala, a koji su danas poznati modni dizajneri poput Dode Komad, Ljiljane Žegarac, Zore Mojsilović, Ane Leković, Peđe Nerića, Jelene i Svetlane Proković, Bate Spasojevića i mnogih drugih. Modno druženje završeno je predstavljanjem kolekcije "Plastika” jednog od najpoznatijih slovenačkih dizajnera Miše Mišljena koji je inspiraciju pronašao u engleskoj istoriji.

Pogledajte video sa revije koja je bila omaž profesorki Anđelki Slijepčević...

Nove modele za jesen-zimu 2010/11. u pank i rok fazonu prikazao je Dejan Despotović koji je za promenu odevne komade osvežio crvenom bojom. Iz prvih redova revije su pratili specijalni gost Elizabet Masmano, bivša direktorka Kristijan Diora i Vere Vang, Vesna Čipčić, Nadežda Gaće, Ivana Bajić, Marija Veljković, Ivana Škorić, Darko Kostić...

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

MODNI MIKS NA FEŠN VIKU

Izvor: Kurir, 01.Apr.2011, 09:44

Mode nikad dosta! Četvrto veče 29. Amstel Fešn vika otvoreno je revijom „Sećanje“ - omažom profesorki Anđelki Slijepčević, kostimografu, modnom kreatoru i pedagogu koja je na put izvela..Mode nikad dosta!..Četvrto veče 29. Amstel Fešn vika otvoreno je revijom „Sećanje“ - omažom profesorki...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.