Pogledajte novi spot britpop velikana »Suede« (VIDEO)

Izvor: Nezavisne Novine, 07.Dec.2015, 15:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pogledajte novi spot britpop velikana »Suede« (VIDEO)

Britpop velikani Suede objavili su spot za pesmu “Like Kids“.

Novim singlom su najavili novi album “Night Thoughts” kao i istoimeni dugometražni film. Album će u prodaji biti od 22. januara 2016. godine. Uz njega, na DVD-u stiže film u režiji Rodžera Sardženta.

Album će biti urađen sa punom gudačkom sekcijom na njemu. Producira ga bendov dugogodišnji saradnik Ed Bjuler sa kojim su ga snimali u Londonu i Briselu.

“Željeli smo da napravimo >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << vrstu ploče koju ne treba da radite u 2015. godinu. Onu vrstu koju slušate redom i do kraja u cjelosti. Night Thoughts je o onim momentima kada se probudite u 4 ujutru sa zidovima vašeg života koji se obrušavaju. To je album o strahu, ljubavi i gubitku. Film koji smo napravili oslikava te teme da stvori isrpepletan”, rekao je pjevač Bret Anderson.

“Night Thoughts” nasljeđuje odličan, povratnički album “Bloodsports” iz 2013. godine.

(NN/balkanrock)

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.