Pogledajte najsmješnije padove svjetskih zvijezda (VIDEO)

Izvor: Nezavisne Novine, 19.Jan.2016, 17:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pogledajte najsmješnije padove svjetskih zvijezda (VIDEO)

Ako vas je nekada bilo sramota zbog pada pred društvom ili prolaznicima sa ulice, ne brinite, ovo će vas utješiti ali i dobro nasmijjati.

Svjetske poznate face ne blistaju uvijek. U nekim od vrlo bitnih momenata svoje karijere izmaklo im se tlo pod nogama i sručili su se.

Neki su to uradili nasred koncerta, neki nasred ulice, ali svakako je urnebesno. Pogledajte neke od njih, uljepšaće vam dan sigurno.

Maraja Keri: Pjevačica je pala na koncertu, pred >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << prepunom halom a dva momka iz obezbjeđenja su je jedva podigla.

Kim Kardašijan: Najpoznatijoj starleti blamovi nisu rijetkost. Pada sa stolice, na izlasku iz emisije, udara glavom u retrovizor...

Ledi Gaga: Pjevačica je pokušala da izvede akrobacije na svom nastupu a onda je završila sa nogama podignutim uvis.

Dženifer Lopez: Džej Lo se baš i nije proslavila na koncertu ali je pokušala da iscenira da sve izgleda kao dio nastupa.

Dženifer Lorens: U svečanoj haljini krenula je na glamuroznu proslavu ali su joj stepenice došle glave.

Pogledajte kompilaciju još nekih urnebesnih padova:

(NN/Kurir.rs)

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.