Pogledajte ko su najseksepilnije žene na svetu

Izvor: Blic, 10.Dec.2011, 14:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pogledajte ko su najseksepilnije žene na svetu

Holivudska glumica Dženifer Aniston koja se proslavila ulogom Rejčel u seriji "Prijatelji" proglašena je za najseksepilniju ženu sveta na portalu "MensHealth.com".

Glumica Dženifer Aniston koja je bila u braku sa Bredom Pitom a trenutno je u vezi sa glumcem Džastinom Teroom, našla se u vrhu liste najseksi žena koju pravi portal "MensHealth.com".

- Zabavno je seksi, a Dženifer je veoma zabavna. Ona stoji sa dve noge na zemlji, filantrop je, i tokom cele svoje >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << karijere ostala je seksi, zabavna i stvarna - piše na portalu o četrdesetdvogodišnjoj glumici.

Lista najseksi žena sveta prema portalu "MensHealth.com":

1. Dženifer Aniston



2. Rakel Velč



3. Merlin Monro



4. Britni Spirs



5. Madona



6. Ursula Andres

7. Beti Pejdž

8. Pamela Anderson

9. Džejn Fonda

10. Andželina Žoli

Povezane vesti: Dženifer Aniston u dubokom dekolteu Prvi seksi video Dženifer Aniston

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.