Pogledajte kandidatkinje nadmetanja kako se udati za (kineskog) milionera

Izvor: Blic, 24.Avg.2012, 16:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pogledajte kandidatkinje nadmetanja kako se udati za (kineskog) milionera

Više od 200 devojaka izabrano je u Pekingu među nekoliko hiljada kandidatkinja za "finale" nadmetanja - kako se udati za multimilionera, piše AFP.

Doterane da bi zadivile, one su pod budnim okom sudija koji uži izbor prave u ime 32 milionera koji "na tržištu" trenutno traže ženu.

Prvi krug nacionalne "borbe" najzanimljivijih "udavača" počeo je u Pekingu - gde se za nadmetanje prijavilo tri hiljade devojaka.

One se nadaju da će upoznati jednog od >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << mladoženja, koji firmi za "provodadžisanje" godišnje plaćaju po 30.000 dolara - da bi im pronašli ženu.

- Idealno bi bilo da kandidatkinje nisu starije od 30 godina, da su više od 165 centimetara i poželjno je da su fakultetski obrazovane - kaže za AFP Čeng Jošeng, osnivač ovog "elitnog" Kluba za samce.

Kandidatkinje ocenjuju na osnovu njihovog izgleda, obrazovanja, porodične istorije, čak i na osnovu astrološkog "uklapanja".

Iako su nepoželjne one koje imaju više od 27 godina, poneka može da se "provuče" - pošto žena u Kini ima znatno manje nego muškaraca.

Ta činjenica i devojkama daje mogućnost izbora.

- Imovina je samo bonus. Ako imaju dosta novca, a ne ispune moje ostale zahteve, definitivno ih neću izabrati - kaže 32-godišnja menadžerka prodaje Liu Lulu.

I Zjang Lingđun je "prestara", ali izbirljiva. Ona ima 31 godinu i trenutno je na postdiplomskim studijama medicine.

- Mogu lepo da živim od svoje zarade i da budem nezavisna. Zato, važnije su mi sposobnosti i šarm muškarca od novca.

Agencije za pronalaženje partnera postale su unosan biznis u Pekingu, pošto se prezaposleni mladi ljudi bore da pronađu partnera.

Ipak, ova agencija se razlikuje - pošto je uslov da muškarac preko nje traži partnerku da poseduje 16 miliona dolara.

- Bogatstvo je prilično važno, ali je još važnije kakva je osoba. Ne sme da bude puno stariji od mene - kaže 25-godišnja studentkinja medicine Lijang Šaj.

Možda ovakva upoznavanja nisu romantična - ali u Kini su sve popularnija.

Povezane vesti: Devojke iz Vijetnama i Mjanmara prisilno udaju za Kineze

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kako se udati za milionera

Izvor: Nezavisne Novine, 24.Avg.2012

Više od 200 djevojaka izabrano je u Pekingu među nekoliko hiljada kandidatkinja za "finale" nadmetanja - kako se udati za multimilionera, piše AFP.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Kinesko provodadžisanje: Kako se udati za milionera

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Avg.2012, 01:42

PEKING -..Više od 200 devojaka izabrano je u Pekingu među nekoliko hiljada kandidatkinja za "finale" nadmetanja - kako se udati za multimilionera, piše AFP...Doterane da bi zadivile, one su pod budnim okom sudija koji uži izbor prave u ime 32 milionera koji "na tržištu" trenutno traže ženu...Prvi...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Ovako treba da izgleda žena bogataša

Izvor: Vesti-online.com, 27.Avg.2012, 01:14

U konkurenciji od nekoliko hiljada kandidatkinja, više od njih 200 izabrano je u Pekingu za "finale" nadmetanja - kako se udati za multimilionera. Doterane da bi zadivile, one su pod budnim okom sudija koji uži izbor prave u ime 32 milionera koji trenutno traže ženu. ..One se nadaju da će upoznati...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.