Pogledajte kako policija oduzima CarGo auto (VIDEO)

Izvor: Mondo, 14.Dec.2018, 16:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pogledajte kako policija oduzima CarGo auto (VIDEO)

Objavljen je snimak oduzimanja automobila na kome se čuje da je to učinjeno po nalogu ministarke Zorane Mihajlović

Foto: MONDO, Petar Stojanović ilustracija

Nakon jučerašnje vesti da je beogradska policija zaplenila je vozilo CarGo partnera vozača Jovana Šarovića, po, kako su naveli, "nalogu ministarke saobraćaja Zorane Mihajlović" i demantije iz njenog ministarstva, danas je CarGo objavio i video snimak oduzimanja vozila.

Na snimku, objavljenom >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << na društvenim mrežama, vidi se kako policija oduzima vozilo, a čuje se i razgovor između, pretpostavljamo, policajaca i Jovana Šarovića, vozača u CarGo sistemu.

Šarović je pitao policajca zašto mu oduzimaju vozilo.

"Slušajte, ja sam došao po pozivu kolega iz saobraćajne policije, po pozivu saobraćajne inspekcije. Oni obavljaju svoj deo posla. Meni su konkretno prijavili da vi se protivite da vozilo bude odnešeno", čuje se na snimku.

"Da, zato što ne znam razlog. Po zakonu, šta sam uradio?" upitao je Šarović.

"Pravo da ti kažem, ne znam ni ja, jer to nije moj deo posla", dobio je odgovor od policajca.

U jednom trenutku na snimku može da se čuje kako neko govori Šaroviću da je ovo "viša politika" – "Znači ovo je direktno po nalogu ove ministarke."

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.