Izvor: Nezavisne Novine, 15.Mar.2016, 23:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pogledajte kako izgleda kada noj juri bicikliste (VIDEO)

Interesantna, ali nimalo bezazlena priča nam stiže iz Južne Afrike, gdje je grupa biciklista naletjela na zalutalog noja, koji ih je u jednom trenutku pojurio, ali srećom nije ih stigao.

Cijelu jurnjavu snimio je GoPro kamerom treći biciklista, koji je malo zaostao za svojim kolegama za kojima je kao mahnit trčao noj, koji se pojavio niotkuda.

Ova potjera je trajala sigurno nekoliko desetina sekundi, a brzinometar na snimateljevom biciklu, tik iza njih, pokazivao >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << je brzinu do 50 kilometara na sat.

Uporni noj nije odustajao, čak je uspio u jednom trenutku da bude i brži od dvojice biciklista na čelu kolone, ali srećom, primijetili su ga na vrijeme, ubrzali i uspjeli da održe rastojanje.

Nojevi inače mogu da razviju brzinu do 70 kilometara na čas.

(NN, 021.rs)

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.