Izvor: Nezavisne Novine, 11.Sep.2023, 11:02

Pogledajte gdje borci mogu da se prijave za jedinstven borački dodatak

BANJALUKA - Ministarstvo rada i boračko-ivalidske zaštite saopštilo je da su danas svim lokalnim zajednicama u Republici Srpskoj, opštinama i gradovima, uputili instrukciju za postupanje u vezi sa prihvatanjem zahtjeva svih kategorisanih boraca Vojske Republike Srpske za ostvarivanje prava na jedinstveni mjesečni borački dodatak.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Počela isplata pomoći za grijanje boračkim kategorijama u Srpskoj

Izvor: Nezavisne Novine, 11.Sep.2023

BANJALUKA - Ministarstvo rada i boračko invalidske zaštite Republike Srpske danas je počelo isplatu pomoći za grijanje za boračke kategorije koje imaju pravo na ovu vrstu novčane nadoknade, posredstvom "Pošta Srpske", a sutra će biti realizovana i isplata posredstvom banaka.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.