Pogledajte gameplay trejler za Wolfenstein: The New Order

Izvor: B92, 20.Mar.2014, 22:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pogledajte gameplay trejler za "Wolfenstein: The New Order"

Danas se na internetu pojavio gameplay trejler za „Wolfenstein: The New Order“, predstojeću igru Machinegamesa, koji pokazuje šta se dešava kada se ukrcate na voz pun nacista i ogromnih robota koji putuju iz Poljske za Berlin.

Najavljen u junu 2013. godine, „Wolfenstein: The New Order“ smešten je u svet gde su Nemci pobedili u Drugom svetskom ratu uz pomoć misteriozne i izuzetno napredne tehnologije.

Trejler prikazuje glavnog lika, B.J. Blazkowitza koji u >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << vozu nailazi na gospođu Engel, jednog od nacističkih zlikovaca u igri.

Machinegames igru razvija zajedno sa id Softvareovim id Tech studijom koji stoji iza grafičkog endžina zaduženog za izgled kafe u trejleru.

Igra je originalno trebalo da se pojavi krajem 2013. godine, a biće dostupna za PlayStation 3 i 4, Xbox 360, Xbox One i PC od 20. maja.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Pogledajte gameplay trejler za "Wolfenstein: The New Order"

Izvor: B92, 20.Mar.2014

Danas se na internetu pojavio gameplay trejler za „Wolfenstein: The New Order“, predstojeću igru Machinegamesa, koji pokazuje šta se dešava kada se ukrcate na voz pun nacista i ogromnih robota koji putuju iz Poljske za Berlin...Najavljen u junu 2013. godine, „Wolfenstein: The New Order“ smešten...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.