Pogledajte borbu gusana i čoveka koji se približio njegovom gnezdu

Izvor: Blic, 31.Mar.2012, 13:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pogledajte borbu gusana i čoveka koji se približio njegovom gnezdu

Kada je radnik u jednoj kanadskoj firmi pokušao da priđe zgradi u kojoj se nalazi njegova kancelarija, put mu je preprečio gusan čije je gnezdo u blizini. Mužjak se trudio da zaplaši i otera čoveka, a s druge strane upravo to je pokušavao da učini i on.

Nekoliko radnika iz Ontarija snimilo je neobičnu borbu koju je njihov kolega imao sa jednim hrabrim gusanom.

Dok je čovek prilazio poslovnoj zgradi, na stazi je primetio torbu, koju su verovatno tamo ostavili >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << ljudi koji su ga snimali, kako bi se našalili sa njim.

Kada se sagnuo da podigne torbu sa zemlje, ptica je stekla utisak da on pokušava da ugrozi njeno gnezdo, pa mu se suprotstavila.

Dok je hrabri gusan uglavnom napadao kljunom, glavno oružje njegovog protivnika bile su novine. Radnik je mahao u pokušaju da se otarasi napadača, a nakon otprilike jednog minuta, konačno je u tome i uspeo.

Pogledajte video:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pogledajte: Borba čoveka i gusana (VIDEO)

Izvor: S media, 31.Mar.2012

Kada je radnik u jednoj kanadskoj firmi pokušao da priđe zgradi u kojoj se nalazi njegova kancelarija, put mu je preprečio gusan čije je gnezdo u blizini. Mužjak se trudio da zaplaši i otera čoveka, a s druge strane upravo to je pokušavao da učini i on...Nekoliko radnika iz Ontarija snimilo...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.