Pogledajte: Superautomobili lete kroz zgrade u Paklenim ulicama 7

Izvor: Blic, 31.Mar.2015, 12:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pogledajte: Superautomobili lete kroz zgrade u "Paklenim ulicama 7"

Sedmi nastavak uspešne franšize "Paklene ulice"(Fast and Furious) 1. aprila ima beogradsku premijeru, a u trejlerima možemo dobiti nagoveštaj sirove akcije koja nas očekuje u novom filmu.

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs

Kao što i svaki ljubitelj brzih automobila zna, u filmovima "Paklene ulice" se

Prodajete polovni >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << automobil?

Postavite besplatan oglas.

mogu videti najluksuzniji i najbrži automobili na svetu, a jedan od posebnih učesnika novog filma je "Lykan Hypersport" W Motors firme iz Ujedinjenih Arapskih Emirata.

Ispod haube ove zveri se krije 3.7-litarski tvin-turbo motor sa 740KS i 960Nm obrtnog momenta, a cena mu iznosi neverovatnih 3.4 miliona dolara, što i nije preveliko iznenađenje kada se zna da je proizvedeno samo 7 primeraka.

Osim jednog od najbržih automobila na svetu, srećni kupci "Lykana" će moći da se pohvale farovima od belog zlata, dijamanata i safira, a kao što možemo videti na ovom snimku, u novim "Paklenim ulicama 7" glumac Vin Dizel nije previše brinuo o preskupom superautomobilu.

Film "Paklene ulice 7" možete premijerno pogledati 1. aprila u bioskopima CINEPLEXX UŠĆE, CINEPLEXX DELTA CITY, RODA, TAKVUD, ARENA (NOVI SAD), CINEPLEXX KRAGUJEVAC PLAZA, KUPINA FILM (NIŠ), VILIN GRAD (NIŠ), ART (SUBOTICA), EKRAN (SOMBOR) I CINEPLEXX MNE DELTA CITY (PODGORICA), a na redovnim repertoarima će se naći od 2. aprila 2015.

VIDEO> Lykan Hypersport u filmu "Paklene ulice 7":

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.