Pogledajte: Pas kaže av, av, mačka kaže mjau, a kako se oglašava lisica?

Izvor: Blic, 07.Sep.2013, 13:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pogledajte: Pas "kaže" av, av, mačka "kaže" mjau, a kako se oglašava lisica?

Još kao deca saznali smo kako se oglašavaju određene životinje. Roditelji, bake i deke učili su nas da pas "kaže" av, av, mačka mjau, ali da li ste ikad pokušali da definišete zvuk koji proizvode lisice?

Norveška televizija emitovala je smešni spot u kome članovi sastava "Ylvis" pokušavaju da saznaju kako se oglašava lisica.

Pevač skreće pažnju na to da lisice svaki put proizvode drugačiji zvuk i da je zato nemoguće izraziti ga jednom onomatopejom.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
"Kako će lisica komunicirati sa konjem ako ga sretne u šumi, da li putem Morzeove azbuke?", pitaju se Norvežani, čiji spot već ima preko pet miliona pregleda.

VIDEO> Šta kaže lisica?

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Pogledajte: Pas "kaže" av, av, mačka "kaže" mjau, a kako se oglašava lisica?

Izvor: Dzungla.org, 07.Sep.2013

Još kao deca saznali smo kako se oglašavaju određene životinje. Roditelji, bake i deke učili su nas da pas „kaže“ av, av, mačka mjau, ali da li ste ikad pokušali da definišete zvuk koji proizvode lisice? . OpširnijeBlic

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.