Pogledajte: Otac napravio kokpit boinga 737 u sobi svog sina

Izvor: Blic, 31.Jul.2013, 21:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pogledajte: Otac napravio kokpit "boinga 737" u sobi svog sina

Većina ljubitelja aviona svoju ljubav prema letenju ispoljava tako što pravi modele poznatih modela ili igra simulacije na kompjuteru, međutim francuzu Lorenu Aigonu to očigledno nije bilo dovoljno pa je odlučio da u sobi svog sina napravi kokpit Boinga 737.

Gospodin Aigon je čitavih pet godina pravio repliku kokpita do najsitnijih detalja, a ogromna konstrukcija je skoro skroz zauzela malu spavaću sobu njegovog sina.

Četrdesetogodišnjak iz Lakanaua u jugozapadnoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Francuskoj je kelner, a svoju veliku strast za letenjem sada može da ostvari ovim simulatorom u prirodnoj veličini.

Visoki kvalitet izrade njegovog kokpita je čak obezbedio Lorenu Aigonu poziv da predaje na Institutu za održavanje letelica u Bordou.

On je instalirao monitore koji simuliraju let do Brazila i Australije, a procenjeno je da je na projekat potrošio nekoliko hiljada evra samo za skupe delove od kojih je sklopio repliku najprodavanijeg putničkog aviona u istoriji avijacije.

VIDEO > Otac napravio kokpit "boinga 737" u sobi svog sina:

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pogledajte: Otac napravio kokpit "boinga 737" u sobi svog sina

Izvor: Dzungla.org, 31.Jul.2013

Većina ljubitelja aviona svoju ljubav prema letenju ispoljava tako što pravi modele poznatih modela ili igra simulacije na kompjuteru, međutim francuzu Lorenu Aigonu to očigledno nije bilo dovoljno pa je odlučio da u sobi svog sina napravi kokpit Boinga 737.. OpširnijeBlic

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.