Pogledajte: Od začeća do rođenja u 90 sekundi

Izvor: Blic, 12.Mar.2012, 12:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pogledajte: Od začeća do rođenja u 90 sekundi

Jedna mlada žena i njen suprug su proveli devet meseci praveći video snimak u kojem su ovekovečili njenu tudnoću na veoma originalan način.

Video se zove "Predstavljanje" (Introducing) i prikazuje sve faze trudnoće, od potpuno ravnog stomaka do devetog meseca, to jest samog kraja.

Tu su i kadrovi njihove ćerkice pošto se rodila. Ideja im je bila da u 90 sekundi stane devet najznačajnijih meseci u životu ovog para.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pogledajte: Od začeća do rođenja u 90 sekundi

Izvor: Vesti-online.com, 12.Mar.2012

Jedna mlada žena i njen suprug su proveli devet meseci praveći video snimak u kojem su ovekovečili njenu tudnoću na veoma originalan način...Video se zove "Predstavljanje" (Introducing) i prikazuje sve faze trudnoće, od potpuno ravnog stomaka do devetog meseca, to jest samog kraja...Tu su i kadrovi...

Nastavak na Vesti-online.com...

Trudonoća u 90 sekudi

Izvor: NaDlanu.com, 12.Mar.2012

Od ravnog stomaka, do devetog meseca i bebe i sve u 90 sekkundi, tema je neobičnog videa koje je snimo jedan par...Video se zove "Predstavljanje" (Introducing) i prikazuje faze trudnoće ili devet meseci za 90 sekundi.

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.