Pogledajte: Najavljuju restrikcije, a noćna rasveta gori i danju

Izvor: S media, 11.Feb.2012, 18:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pogledajte: Najavljuju restrikcije, a noćna rasveta gori i danju

U vreme kada Elektrodistribucija najavljuje restrikcije struje u celoj Srbiji i kada je većim potrošačima već prekinut dovod električne energije, u nekim delovima Beograda ulična rasveta je uključena i danju. To se jasno vidi i iz današnje fotografije iz prigradskog naselja Leštana, koju šalje čitateljka Blica D. M.

Diana kaže za "Blic" da stanari kuća u Leštanima danima od nadležnih traže da isključe uličnu rasvetu u toku dana, ali da se nikakav >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << odgovor još nisu dobili.

Beograd: U dva saobraćajna udesa povređene dve osobe

Izvučene dve "sedmice" u Beogradu

Neradan dan 17. februar, 13. i 14. rade samo firme koje moraju

- U danima sveopšte štednje struje, u mojoj i bar pet ulica kojima svaki dan prolazim, od ponedeljka ulične svetiljke gore 24 sata. Prijavljujemo od ponedeljka svaki dan i kažu da će doći ručno da isključe. Zato mi imamo napon 150 - kaže čitateljka.

Prema njenim rečima, ulične svetiljke neprestano su uključene u celom naselju Smederevcu i ulicama Save Kovačevića, Prvomajskoj i Veljka Vlahovića.

(Blic)

Foto: Blic

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pogledajte: Najavljuju restrikcije, a noćna rasveta im gori i danju

Izvor: medio.rs, 11.Feb.2012

U vreme kada Elektrodistribucija najavljuje restrikcije struje u celoj Srbiji i kada je većim potrošačima već prekinut dovod električne energije, u nekim delovima Beograda ulična rasveta je uključena i danju.

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.