Pogledajte: Misice iz Južne Koreje liče kao jaje jajetu

Izvor: Blic, 25.Apr.2013, 20:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pogledajte: Misice iz Južne Koreje liče kao jaje jajetu

U Južnoj Koreji obavi se najviše plastičnih operacija po glavi stanovnika na celom svetu. To se jasno videlo i na regionalnom izboru za mis, na kome su takmičarke imale gotovo identičan lik.

Uzak nos, pune usne i istaknute jagodice predstavljaju crte lica koje ženu obično izdvajaju iz mase. Ali šta se dešava ako se takva lepotica nađe u moru žena koje izgledaju gotovo identično?

Upravo takva situacija nastala je na regionalnom izboru za mis, gde su kandidatkinje >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << bile slične kao jaje jajetu. "Klonirani" izgled verovatno ima veze sa podatkom da Južna Koreja prednjači po broju plastičnih operacija u svetu.





Evo šta se dobije kada ih sve stavite u jednu "pokretnu" sliku u formatu .gif:

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U RAJU PLASTIČNE HIRURGIJE: Južnokorejske misice kao jednojajčane bliznakinje (FOTO)

Izvor: S media, 25.Apr.2013

U Južnoj Koreji obavi se najviše plastičnih operacija po glavi stanovnika na celom svetu. To se jasno videlo i na regionalnom izboru za mis, na kome su takmičarke imale gotovo identičan lik...Uzak nos, pune usne i istaknute jagodice predstavljaju crte lica koje ženu obično izdvajaju iz mase. Ali...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.