Pogledajte: Milić Vukašinović u X Factoru, sudije mu nisu dale prolaz

Izvor: Blic, 19.Nov.2013, 12:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pogledajte: Milić Vukašinović u "X Factoru", sudije mu nisu dale prolaz

Muzičar Milić Vukašinović je odlučio da se maskiran prijavi u rijaliti šou "X Factor", te tako potvrdi, po njemu, (ne)kvalitet sudija koje učestvuju tamo.

Na internetu se pojavila najava za večerašnje izdanje "X Factora" u kojoj se prerušeni Milić, koji je pevao "Cure my loving you".

Međutim, on nije dobro prošao kod žirija te su mu samo Željko Joksimović i Emina Jahović dali "da", dok mu je Kristina Kovač poručila da ne zna u koju grupu da ga stavi.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
"Žao mi je što Kristini, kada mi je rekla da ne zna u koju grupu da me smesti, nisam rekao “smesti me među svoje noge!", kazao je Vukašinović.

On je dodao i da se prijavio za šou kako bi promovisao svoju pesmu, i da ne bi nastavio takmičenje i da je prošao prvi krug.

"Besmisleno je da se ja takmičim sa klincima", zaključio je muzičar.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Pogledajte: Milić Vukašinović u "X Factoru", sudije mu nisu dale prolaz

Izvor: Dzungla.org, 19.Nov.2013

Muzičar Milić Vukašinović je odlučio da se maskiran prijavi u rijaliti šou „X Factor“, te tako potvrdi, po njemu, (ne)kvalitet sudija koje učestvuju tamo.. OpširnijeBlic

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.