Pogledajte: Kejli Kuko u suzama podržala sestru na audiciji za The Voice

Izvor: Blic, 03.Okt.2013, 17:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pogledajte: Kejli Kuko u suzama podržala sestru na audiciji za "The Voice"

Da Kejli Kuko nije jedina zvezda u porodici, potvrdila je njena sestra Bjanka koja je učestvovala na audiciji za muzički šou "The Voice".

Bjanka je na audiciji pevala Lejdi Gaginu pesmu "You and I", a jedna od sudija Kristina Agilera je pritisnula dugme kojim je osigurala Bjankin prolazak dalje.

Kejli je u bekstejdžu pružala vatrenu podršku svojoj sestri, a bila je i u pratnji svojih roditelja.

Glumica jednostavno nije mogla da sakrije emocije, te je >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << briznula u plač nakon što je ona prošla dalje.

Sudije su imale samo reči hvale za Bjanku, koju će dalje u šouu podučavati upravo Agilera, jer je prva pritisnula taster.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Pogledajte: Kejli Kuko u suzama podržala sestru na audiciji za "The Voice"

Izvor: Dzungla.org, 03.Okt.2013

Da Kejli Kuko nije jedina zvezda u porodici, potvrdila je njena sestra Bjanka koja je učestvovala na audiciji za muzički šou „The Voice“.. OpširnijeBlic

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.