Pogledajte Kameron Dijaz sa trudničkim stomakom

Izvor: Blic, 10.Dec.2011, 00:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pogledajte Kameron Dijaz sa trudničkim stomakom

Atraktivna glumica Kameron Dijaz nedavno je izjavila kako ne razmišlja o tome da ima decu, ali to će možda promeniti njena uloga u filmu "What To Expect When You're Expecting" u kom glumi trudnicu.

Tridesetdevetogodišnja plavuša glumi trudnicu u novom filmu, u kom glume i Dženifer Lopez i Bruklin Deker.

- Mislim da se mnoge žene boje da kažu da ne žele da imaju decu. Ja imam više drugarica koje nemaju decu nego onih koje imaju. I iskreno, ne trebaju nam. Imamo >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << dovoljno ljudi na planeti - rekla je glumica 2009. godine.

Obzirom da u filmu "What To Expect When You're Expecting" Kameron ima trudnički stomak koji joj dobro stoji, možda joj proradi majčinski instinkt pa se predomisli.

Pogledajte trejler.

Povezane vesti: Pogledajte trejler novog filma Sare Džesike Parker Nova uloga Kejt Bosvort Kejt Vinslet ima novu filmsku ulogu Trudna Monika Beluči pozirala polunaga za Veniti Fer

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pogledajte Kameron Dijaz sa trudničkim stomakom (VIDEO+FOTO)

Izvor: S media, 10.Dec.2011

Iako je nedavno glumica izjavila da ne želi da ima decu, sada ima poveći trudnički stomak..

Nastavak na S media...

"Trudnica" Kameron Dijaz

Izvor: Mondo, 10.Dec.2011

Kameron Dijaz je trudna, ali samo u svom najnovijem filmu "What To Expect When You're Expecting" čiji je trejler upravo objavljen.

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.