Pogledajte: Izvikala se na medveda i oterala ga sa svog praga

Izvor: Blic, 02.Okt.2012, 17:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pogledajte: Izvikala se na medveda i oterala ga sa svog praga

Kada bi vam na vrata banuo veliki crni medved, verovatno biste pretrnuli od straha. Međutim, pošto ga je vlasnica kuće na čiji je posed upao jedan šumski medved propisno izgrdila, nije mu ostalo ništa drugo do da podvije rep i siđe sa trema.

Potpuno neverovatan video o medvedu koji dolazi do vrata jedne kuće,usput preskačući drvenu ogradu, postao je pravi hit na "Jutjubu".

Medved je pravo iz šume ušetao u dvorište i zaputio se pravo ka vratima, kada ga je >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << ugledala žena sa snimka je stala na samo par metara od njega i povikala: "Siđi dole, odmah!".

Uplašen njenim povicima, medved se pokunjio i napustio imanje.

Zanimljivo je da ovo nije prvi put da ovaj medved posećuje pomenutu kuću, ali se sada prvi put susreo sa njenom vlasnicom, koja po svoj prilici baš i ne voli nezvane goste.

Pogledajte jednu od poseta ovog medveda:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.