Pogledajte Exitov video sa najlepšim trenucima: Registrujte se za najpovoljnije ulaznice! VIDEO

Izvor: B92, 11.Jul.2023, 16:39

Pogledajte Exitov video sa najlepšim trenucima: Registrujte se za najpovoljnije ulaznice! VIDEO

EXIT festival je upravo objavio video u kojem se zahvaljuje svim fanovima i izvođačima na najlepšim trenucima tokom četiri julska dana, kada su na Petrovaradinsku tvrđavu doneli svoju ogromnu energiju, strast, plesne pokrete i ljubav prema muzici! Dok se i dalje snažni utisci sležu, otkriveni su datumi za 2024. godinu – sledeći EXIT trajaće od 11. do 14. jula. Na Exitovom sajtu je od sada, pa do 21. jula moguća registracija za najpovoljnije festivalske ulaznice!

Završena >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je još jedna EXIT avantura, koju je proslavilo više od 200.000 fanova, uz nastupe neverovatnih izvođača, među kojima su The Prodigy, Wu-Tang Clan, Skrillex, Eric Prydz, Alesso, Onyx, Nina Kraviz, Indira Paganotto, Amelie Lens, Hot Since 82, Viagra Boys, Dimitri Vegas & Like Mike, Vintage Culture, Sofi Tukker, Epica, CamelPhat i mnogi drugi, koji su se na Petrovaradinskoj tvrđavi osećali kao kod kuće.

EXIT ne bi bio nadaleko poznat po atmosferi, osećaju slobode i magije da nije energije koju donose i šire posetioci. Zato EXIT fanovi sada imaju jedinstvenu priliku da popune ovaj kratak formular i budu među prvima koji će osigurati ulaznice za EXIT 2024 po najboljnim cenama. Prijava je moguća do 21. jula. Svim festivalskim fanovima, Exitov tim želi 365 magičnih i radosnih dana do sledećeg izdanja!

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VIDEO: Exit 2024. godine održaće se od 11. do 14. jula, pogledajte snimak sa najlepšim trenucima

Izvor: Radio 021, 12.Jul.2023, 13:33

EXIT festival je objavio video u kojem se zahvaljuje svim fanovima i izvođačima na najlepšim trenucima tokom četiri julska dana.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.