Pogledajte: Džip Eufora divljao na putu za Mostar

Izvor: Kurir, 31.Jul.2013, 14:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pogledajte: Džip Eufora divljao na putu za Mostar

Kako autori videa navode, ono što je najviše poražavajuće jeste to da su nekoliko puta kontaktirali policiju i tražili intervenciju na šta su dobili odgovor: "Eh, diplomatske table, ništa im ne možemo"

MOSTAR - Na putu za Mostar snimljen je džip tuareg pripadnika Eufor, registarskih tablica EUFOR 2021 koji je jurio brzinom duplo većom od dozvoljene.

Isto vozilo je, nešto kasnije, preticalo kolonu u tunelu, pa na mostu, zanemarujući znakove ograničenja, >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << punu liniju i druge učesnike u saobraćaju, navode autori videa.

Džip se zaustavio pred ulaz u Jablanicu, na proširenju, a zatim su vozač i suvozač obavili malu nuždu. Vozilo je zatim nastavilo put ponovo pretičući kolonu.

Kako autori videa navode, ono što je najviše poražavajuće jeste to da su nekoliko puta kontaktirali policiju i tražili intervenciju na šta su dobili odgovor: "Eh, diplomatske table, ništa im ne možemo".

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.