Poginuo u sudaru kamiona i automobila

Izvor: Kurir, 05.Mar.2013, 15:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poginuo u sudaru kamiona i automobila

Nesreća se dogodila kada je kamion, najverovatnije zbog izbegavanja udarnih rupa kolovozu, iznenada prešao na levu stranu kolovoza i sudarilo se kolima kojima je upravljao poginuli Nenad S.

KRAGUJEVAC - U saobraćajnoj nesreći u Bukoviku kod Aranđelovca, prilikom direktnog sudara kamiona sa prikolicom i automobila, poginuo je Nenad S. (31) iz mesta Venčane, saopštila je kragujevačka policija.

Kako je navedeno u saopštenju, nesreća se dogodila sinoć posle >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << 22 sata, kada je teretno vozilo, marke "mercedes" kojim je upravljalo Stevica S. (22) iz Čokešine kod Loznice, najverovatnije zbog izbegavanja udarnih rupa na kolovozu, iznenada prešlo na levu stranu kolovoza i sudarilo se sa automobilom marke "audi", kojim je upravljalo Nenad S.

Saobraćaj je na tom delu puta bio u prekidu dva sata, navedeno je u saopštenju u kojem se dodaje da je Stevica S. sproveden nadležnom istražnom sudiji zbog sumnje da je izvršio krivično delo teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.