Poginuo radnik na Koridoru 10

Izvor: B92, 13.Sep.2013, 21:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poginuo radnik na Koridoru 10

Leskovac -- Radnik grčke firme ''Terna'' Nikolaos R. (37), koji je radio na izgradnji Koridora 10 kod Grdelice poginuo je danas oko 15 časova.

Kako je Tanjugu rekao portparol policijske uprave u Leskovcu Boban Zdravković nesreća se dogodila kada je dizalica zakačila dalekovod.

Prema rečima Zdravkovića, radnik nije državljanin Srbije, a na Koridoru 10 je radio kao vozač dizalice.

Istražni sudija Osnovnog suda u Leskovcu Miroljub Cakić rekao je agenciji >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Beta da je Grka na licu mesta ubila struja od strujnog dalekovoda.

"Dalikovod je zakačila takozvana utovarana ruka kamiona, a struja je prošla kroz tu ogromnu mašinu i dospela do radnika, koji se nalazio van kamiona za komandnom tablom", rekao je Cakić.

Tragedija se dogodila u 14.45 na asfaltnoj bazi Terne pored autoputa, nadomak Grdelice.

Grčka firma "Terna" je izvodjač radova na Koridoru 10.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Poginuo radnik na Koridoru 10

Izvor: Blic, 13.Sep.2013

Radnik grčke firme ''Terna'' čiji identitet nije saopšten, koji je radio na izgradnji Koridora 10 kod Grdelica poginuo je danas oko 17 časova kada je dizalicom zakačio dalekovod, rekao je Tanjugu portparol policijske uprave (PU) u Leskovcu Boban Zdravković...Prema rečima Zdravkovića, radnik nije...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.