Poginuo radnik kod Rume

Izvor: RTS, 08.Sep.2014, 18:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poginuo radnik kod Rume

Radnik "Žitoprometa" D. P. (56) iz Stejanovića, koji je bio zaposlen u radnoj jedinici Mlin Ruma, stradao je kada ga je zatrpalo stočno brašno, saopštilo je Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja.

Kako se navodi u saopštenju, do nesreće je došlo jutros oko 9.30 u radnoj jedinici Mlin Ruma, a nadzorom Inspekcije rada Ministarstva utvrđeno je da je u toku čišćenja zidova ćelije, stočno brašno zatrpalo D. P.

Radnik je pritom zadobio >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << ozbiljne povrede usled kojih je preminuo.

Inspektor rada će nastaviti nadzor radi utvrđivanja relevantnih činjenica koje su dovele do smrtne povrede i preduzeti zakonom propisane mere.

D. P. je bio zaposlen na poslovima pazitelja sita kod poslodavca "Žitopromet".

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Stradao radnik kada ga je zatrpalo stočno brašno

Izvor: 24sata, 08.Sep.2014

Radnik "Žitoprometa doo" D.P. (56) iz Stejanovća, koji je bio zaposlen u radnoj jedinici Mlin Ruma, stradao je jutros kada ga je zatrpalo stočno brašno, saopštilo je Ministarstvo za rad, zapošljavnaje, boračka i socijalna pitanja...Kako se navodi u saopštenju, do nesreće je došlo jutros oko...

Nastavak na 24sata...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.