Poginuo pešak na Čukarici

Izvor: Glas javnosti, 21.Avg.2012, 10:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poginuo pešak na Čukarici

BEOGRAD - U Ulici Ratka Mitrovića u beogradskom naselju Čukarice poginuo je muškarac star oko 65 godina kada je na njega naleteo automobil.

Nesreća se dogodila sinoć u 20.40, a pešak je preminuo na mestu nesreće.

Noćas u 1.40 na uglu Vojislava Ilića i Ustaničke ulice u saobraćajnoj nezgodi povređeno je dvoje dece od oko 15 godina prilikom vožnje motocikla.

Vozač motora star oko 15 godina zadobio je prelom lopatice, potres mozga, i povrede kolena a potres >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << mozga je zadobilo i drugo dete od oko 15 godina koje je bilo suvozač na motoru. Oni su zbrinuti na licu mesta i prevezeni u Urgentni centar. U Beogradu tokom noći desila se još jedna saobraćajna nezgoda i to na putu za Ugrinovce u kojoj su lakše povređene dve osobe. Hitna pomoć tokom noći itnervenisala je 106 puta od čega 17 puta na javnom mestu.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.