Poginuo paraglajderista na Kopaoniku

Izvor: RTS, 19.Avg.2011, 23:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poginuo paraglajderista na Kopaoniku

Paraglajderista A.S. poginuo je na Kopaoniku pošto je izgubio kontrolu nad paraglajderom.

Učesnik međunarodnog paraglajderskog takmičenja A.S. poginuo je na Kopaoniku, nakon što je izgubio kontrolu nad paraglajderom, izjavila je Tanjugu savetnica za medije u Direktoratu civilnog vazduhoplovstva Katarina Andrić Milosavljević.

Nesreća se dogodila oko 14 sati, kada je takmičar iz Srbije, iz još neutvrđenih razloga izgubio kontrolu nad paraglajderom, rekla >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << je Andrić Milosavljević.

Prema njenim rečima, A.S. se srušio na nepristupačnom terenu, pa je potraga za njim trajala duže vremena.

Inspektori Komisije za utvrđivanje udesa iz Direkcije civilnog vazduhoplovstva su na terenu, a razlozi pada paraglajderiste će biti naknadno utvrđeni, dodala je Andrić Milosavljević.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.