Poginuo mladić u kanjonu Morače

Izvor: B92, 19.Nov.2013, 19:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poginuo mladić u kanjonu Morače

Podgorica -- Mithad Hodžić (26) iz Bijelog Polja stradao je u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se oko 14h dogodila na magistralnom putu Podgorica - Kolašin, u mestu Potoci

Lekari se bore za život druge osobe.

"Vijestima" je u policiji rečeno da je poginuo vozač "pasata", registarskih oznaka BP - AC 533, koji je krećući se iz pravca Podgorice izgubio kontrolu, udario u zaštitnu bankinu, a potom sletio niz 40 metara dug kanjon.

Autombil se zaustavio tik >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << iznad reke, a spasilačke ekipe su uspele da iz smrskanog "pasata" izvuku teško povređenu Bjelopoljku Biseru Hasmbegović (26). Ona je sa teškim povredama prebačena u Klinički centar Crne Gore. Direktor Urgentnog centra dr Vladimir Dobričanin kazao je za "Vijesti" da devojka ima teške povrede grudnog koša, te da je smeštena na Odjeljenje intenzivne njege Kliničkog centra.

Specijalne mašine stigle su na mesto nesreće gde je, uz pomoć dizalice, iz Platija izvučeno telo Bjelopoljca.

Tek oko 17.15 sati je završen uviđaj policije i izvlačenje automobila, nakon čega je policija počela naizmjnično da propušta vozila.

Zbog nesreće je saobraćaj bio u prekidu više od tri sata, zbog čega su sa obe strane stvorene kilometarske kolone.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.