Poginuo mladić iz Berana

Izvor: SandzakPress.net, 08.Nov.2015, 11:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poginuo mladić iz Berana

Berane – Do nesreće je došlo jutros u 4:24h U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila jutros, u mjestu Šekular, poginuo je M.M. (25) iz Berana.  Policija je saopštila da je M.M., upravljajući teretnim motornim vozilom “Panonija”, sletio sa puta.  Nesreća se dogodila u četiri sata i 24 minuta. (kolektiv.me)

Nastavak na SandzakPress.net...






Povezane vesti

U saobraćajnoj nesreći u Rožajama povrijeđene tri osobe

Izvor: SandzakPress.net, 08.Nov.2015

Rožaje – U saobraćajnoj nesreći koja se sinoć dogodila u mjestu “Crnja” na potezu od bazena prema zaobilaznici, povrijeđena tri lica. Prema informacijama do kojih je došao RT, do nesreće je došlo kada je automobil marke “Golf 3” ,iz za sada neutvrđenih razloga, lijevim zadnjim točkom...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.