Poginuo kad se traktor prevrnuo!

Izvor: Kurir, 20.Avg.2013, 07:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poginuo kad se traktor prevrnuo!

POŽAREVAC - Tomislav I. (71) iz sela Beranje kod Požarevca poginuo je kad se prevrnuo traktor kojim se vraćao sa seče drva u bagremovoj šumi, koja se nalazi u ataru sela Beranje, saopštila je policija.

- Dok je Tomislav svojim traktorom vukao bagremovo deblo, na jednoj kosini, usled nagiba, traktor se iznenada prevrnuo! Pošto je Tomislav tada ispao iz svog sedišta, mašina je pala preko njega i usmrtila ga na licu mesta - rekao je izvor Kurira blizak istrazi. >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir <<

Naš sagovornik podseća da se slična nesreća, ali bez kobnih posledica, dogodila i nedaleko od Kučeva. I tada je je do nesreće došlo kad je vozač traktora Zoran S. (50) iz Kučeva izvlačio debla iz šume. Teška mašina se, kao i u slučaju Tomislava I., prevrnula i pala preko Zorana, ali je on preživeo.

(E. K.)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.