Poginuli svi putnici Cesne, među njima i član kluba Croatia Stutgart Sladojević

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Maj.2022, 17:17

Poginuli svi putnici Cesne, među njima i član kluba Croatia Stutgart Sladojević

Avion Cesna 182, koji se sa radara izgubio u nedelju oko 11.25 na putu od Splita ka Nemačkoj, pronađen je. Letelica se srušila u mestu Broćanac kod Rakovice, a kako je potvrđeno, svi putnici su poginuli, preneli su hrvatski mediji.

Među poginulima u Cesni, koja je pronađena danas kod Rakovice je i Joško Sladojević, dugogodišnji član kluba Croatia Stutgart, piše hrvatski portal Fenix Magazin.

Sladojević je dugi niz godina bio zamenik predsednika, igrač i >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << član kluba u kojem je bio i blagajnik.

Portal je objavio fotografiju Sladojevića ispred Cesne u kojoj je poginuo.

Njegovi prijatelji iz kluba Croatia Štutgart rekli su za portal da je Sladojević na nagovor prijatelja prihvatio poziv da se iz Splita s njima vrati za Nemačku.

Inače, danas je počeo uviđaj na mestu pada letilice, koja je juče nestala sa radara.

Cesna je pronađena kod Broćanca u opštini Rakovica.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.