Pogačnik podneo ostavku

Izvor: Vesti-online.com, 10.Mar.2010, 15:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pogačnik podneo ostavku

Slovenački ministar za poljoprivredu, šumarstvo i ishranu Milan Pogačnik podneo je ostavku u sredu, prenela je agencija STA.

Pogačnik je odluku saopštio na konferenciji za štampu, navodeći da je na njega proteklih meseci vršen snažan pritisak.

Kao najnoviji primer pritiska, ministar je protumačio i jučerašnje policijsko ispitivanje oko malverzacija sa zemljištem u Murskoj Soboti, navodeći da je potpuno "čist".

U vezi s tim zemljištem kriminalistički >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << inspektori su juče ispitali i lidera opozicione SNS Zmaga Jelinčiča.

Prošlog meseca opozicija je pokrenula inicijativu za smenu Pogačnika, optužujući ga da je odgovoran i za aferu "bulmastifa", kada su psi rastrgli jednog ljubljanskog lekara.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.