Pogačar: Tražili smo otpis duga, dali su nam manji porez

Izvor: Danas, 22.Apr.2021, 13:47

Pogačar: Tražili smo otpis duga, dali su nam manji porez

Predsednik Udruženja radnika na internetu (frilenseri) u Srbiji Miran Pogačar rekao je danas da poslednjim dogovorom sa Vladom Srbije oko načina oporezivanja njihovih prihoda nisu sasvim zadovoljni jer su tražili otpis dugova za period od 2015. godine do oktobra 2020. godine, ali da su uspeli da u većoj meri smanje poresko opterećenje.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Frilenseri: Tražili smo otpis duga, dali su nam manji porez

Izvor: Beta, 22.Apr.2021

Predsednik Udruženja radnika na internetu (frilenseri) u Srbiji Miran Pogačar rekao je danas da poslednjim dogovorom sa Vladom Srbije oko načina oporezivanja njihovih prihoda nisu sasvim zadovoljni jer su tražili otpis dugova za period od 2015. godine do oktobra 2020. godine, ali da su uspeli da...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.