Podrškom pokretu Crni životi su važni glorifikuju se ubistva američke braće i sestara

Izvor: B92, 16.Jun.2020, 22:58

"Podrškom pokretu Crni životi su važni glorifikuju se ubistva američke braće i sestara"

Načelnik lokalne policije na području Atlante, savezna država Džordžija, suspendovan je i nalazi se pod istragom.

On je na svom Fejsbuk profilu objavio da ne podržava pokret Crni životi su važni, izvestio je AP.

Načelnik Kris Bajers objavio je na svom Fejsbuk nalogu tekst pun kontroverznih ocena i napada na religioznu zajednicu Afroamerikanaca koju je optužio da nije dovoljno podržala pripadnike policije.

On je konstatovao da se podrškom pokretu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Crni životi su važni "glorifikuju ubistva (američke) braće i sestara".

Gradski menadžer Džons krika u Džordžiji Ed Densmor je nakon objave Bajersovog posta najpre počeo da prikuplja informacije o njemu od građana, kolega iz policije i službenika gradske uprave.

Međutim, Densmor je izjavio da se sada istraga o Bajersu usmerava na druga pitanja koja nisu u vezi sa njegovom objavom na Fejsbuku, ali nije preciztirao o čemu je reč.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

SUSPENDOVAN NAČELNIK POLICIJE: Objavio da ne podržava pokret "Životi crnaca su važni", nalazi se pod istragom

Izvor: Kurir, 17.Jun.2020, 10:05

Načelnik lokalne policije na području Atlante, savezna država Džordžija, suspendovan je i nalazi se pod istragom jer je na svom Fejsbuk profilu objavio da ne podržava pokret "Životi crnaca su važni", izvestio je AP.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.