Izvor: B92, 27.Feb.2007, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Podrška procesima za ratne zločine

Beograd -- Ministar spoljnih poslova Španije i predsedavajući OEBS Miguel Angel Moratinos posetio Veće za ratne zločine u Beogradu.

Martinos je razgovarao sa tužiocem za ratne zločine Vladimirom Vukčevićem i predsednikom Okružnog suda u Beogradu i Veća za ratne zločine Sinišom Važićem, koji su ga obavestili o radu tih institucija.

Činjenica da je u program posete novog predsedavajućeg OEBS Srbiji uključena poseta Tužilaštvu i Veću za ratne zločine >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << još jednom je skrenula pažnju političkoj i opštoj javnosti na značaj procesuiranja svih počinilaca najtežih krivičnih dela bez obzira na nacionalnost, versku i rasnu pripadnost, navodi se u saopštenju Tužilaštva i Veća za ratne zločine.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.