Izvor: Nezavisne Novine, 09.Jun.2020, 13:01

Podrška novim preduzetničkim idejama

Zamjenik gradonačelnika Bijeljine Predrag Jović potpisao je danas sa predstavnicima Investicione fondacije IMPAKT iz Sarajeva ugovor na osnovu kojeg će biti podržana realizacija 10 preduzetničkih ideja na području Grada, a za najbolje male biznise predviđena su sredstva do 5.000 KM po projektu.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Opština Ugljevik izdvaja 15.000 KM za pet poslovnih poduhvata

Izvor: Nezavisne Novine, 09.Jun.2020

UGLJEVIK - Zamjenik načelnika opštine Ugljevik Cvjetana Dragonjić potpisala je danas ugovor o partnerstvu sa predstavnicima Investicione fondacije "Impakt" iz Sarajeva, koji predviđa finansijsku, stručnu i mentorsku podršku za pet poslovnih poduhvata na području ove opštine.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.