Podrška Kreativnog pera lekarima i njihovim porodicama

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Maj.2021, 15:20

Podrška Kreativnog pera lekarima i njihovim porodicama

VOS Kreativno pero, kao društveno odgovorna ustanova na ovaj način nastoji da pomogne lekarima i podstakne i druge da to učine

Podrška lekarima i njihovim porodicama: VOS Kreativno pero obezbeđuje 40% popusta na školarinu u Osnovnoj školi Kreativno pero i Gimnaziji Kreativno pero - Cambridge International School.

Duboko uvažavajući požrtvovanje i doprinos lekara u borbi protiv pandemije izazvane virusom Covid-19, Osnovna škola i Gimnazija Kreativno pero >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << obezbediće 40% popusta na školarinu za decu lekara. Upis uz ovaj popust biće moguć do popunjavanja kapaciteta u ustanovi.

Lekari ulažu mnogo u svoje obrazovanje i profesionalni razvoj i zato je Kreativno pero odličan izbor za njihovu decu, jer je usmereno na potrebe učenika i učenica i njihov individualni razvoj i zasnovano na visokim standardima u realizaciji programa Ministarstva prosvete i Kembridž programa.

.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.