Podignuta optužnice protiv Brajana Volša za ubistvo supruge Ane 

Izvor: VOA, 31.Mar.2023, 03:45

Podignuta optužnice protiv Brajana Volša za ubistvo supruge Ane 

Tužilac Majkl Morisi objavio je tri optužnice protiv Brajana Volša iz Kohaseta, jednu za ubistvo supruge Ane Volš, za opstrukciju istrage i za nehumani transfer ljudskog tela, prenose bostonski mediji. "Brajan Volši se na početku suđenja izjasnio da nije kriv za ubistvo u okružnom sudu. Optužnica sada ide pred Vrhovni sud Norfolka, i gde će se ponovo pojaviti narednih nedelja. Datum još nije određen", naveo je tužilac Morisi, a prenosi Boston Herald. Volš će ostati iza rešetaka. Ukoliko bude osuđen za ubistvo, očekuje ga doživotna zatvorska kazna. Ana Volš nije viđena od ranih jutarnjih časova 1. januara, kada je trebalo da ode na bostonski aerodrom Logan i otputuje za Vašington, gde je radila u agenciji za nekretnine Tišman Spajer. Pošto se tamo nije pojavila, njeni poslodavci su prijavili nestanak 4. januara, kada je to navodno učinio i njen suprug. Policija je saopštila da nema naznaka da se ikada pojavila na bostonskom aerodromu i da se ukrcala u avion. Protiv Brajana Volša vodi se odvojen krivičnih postupak zbog prodaje falsifikovanih slika Endija Vorhola.

Nastavak na VOA...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Brajan Volš optužen za ubistvo supruge Ane

Izvor: Danas, 31.Mar.2023

Tužilac Majkl Morisi saopštio je u četvrtak da su protiv Volša (48) iz Kohaseta podignute tri optužnice: za ubistvo njegove supruge, za dovođenje u zabludu policijske istrage/ometanje pravde i za "nepropisno prenošenje ljudskog tela".

Nastavak na Danas...

"NE ZNAM GDE SU MI UNUCI" Prva izjava majke Ane Volš nakon Brajanove optužnice - šokantni detalji

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Mar.2023

Brajan Volš se izjasnio da nije kriv po optužbi za ubistvo na suđenju u Okružnom sudu u januaru...Majka Ane Volš oglasila se prvi put nakon što je njen zet Brajan optužen za prvostepeno ubistvo njene ćerke u četvrtak - tri meseca nakon što je majka troje dece nestala. Velika porota optužila...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VOA. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VOA. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.