Podignuta optužnica protiv oca koji je držao ćerku zarobljenu u stanu

Izvor: B92, 27.Apr.2023, 12:52

Podignuta optužnica protiv oca koji je držao ćerku zarobljenu u stanu

Prvo osnovno javno tužilaštvo podiglo je optužnicu protiv U. P., oca koji je dve godine držao zatočenu osmogodišnju ćerku.

Na teret mu se stavljaju dva krivična dela: nasilje u porodici, zlostavljanje i mučenje. Po zakonu, maksimalna kazna je osam godina robije.

Tužilaštvo traži da bude osuđen na maksimalnu kaznu zatvora i da mu se izrekne obavezno lečenje od narkomanije i alkoholizma.

Pročitajte još:

Pratite nas na našoj >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Podignuta optužnica protiv oca koji je držao kćerku (8) zarobljenu u stanu

Izvor: Nezavisne Novine, 27.Apr.2023

Prvo osnovno javno tužilaštvo podiglo je optužnicu protiv Uroša Pašajlića, oca koji je dvije godine držao zatočenu osmogodišnju kćerku.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.