Podignut helikopter: Policija na ulicama

Izvor: B92, 18.Apr.2023, 22:41

Podignut helikopter: Policija na ulicama

Nemačka policija saopštila je da je napadač povredio nekoliko ljudi u teretani u gradu Duizburgu na zapadu zemlje.

Napad se dogodio večeras u starom centru grada, a policija je zamolila stanovnike da izbegavaju to područje, piše Independent.

"Prema trenutnim informacijama, jedna osoba je ranila druge osobe predmetom. Situacija je trenutno i dalje zbunjujuća", objavila je policija Duizburga na Tviteru.

Na licu mesta trenutno je veliki broj policajaca, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << a nemačka novinska agencija dpa ​​javila je da je nekoliko osoba teško povređeno. Bild saznaje da su jedan ili dva napadača izbo najmanje četvoricu muškaraca noževima. Počinilac ili izvršioci su i dalje u bekstvu, a policija je pokrenula opsežnu potragu.

Bild piše da su najmanje četiri muškarca teško povređena, a dvojica su životno ugrožena. Na licu mesta je nekoliko vozila hitne pomoći, a policija je podigla helikopter.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.