Podeljene karte za Belgrade Banging - čestitamo!

Izvor: Vesti-online.com, 17.Jul.2015, 12:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Podeljene karte za Belgrade Banging - čestitamo!

Prva Banging Trance open air žurka održaće se na dobro poznatoj lokaciji u subotu, 18. jula! Belgrade Banging proširuje svoj letnji repertoar sa još jednim žanrom elektronske muzike. U Mostarskoj 5, na Banging Summer Areni, sa početkom od 00h, okupiće se 2.000 ljubitelja trance muzike, čiji su nosioci u svetu imena kao što su Tiesto, Armin Van Buuren, Paul Van Dyk i mnogi drugi, a vaš portal Vesti-online vam je poklonio 5 x 2 ulaznice za ovaj spektakl!

Naš portal čestita >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << najsrećnijima, koji su e-mailom obavešteni o načinu preuzimanja nagrada, a ostale poziva da čitaju Vesti-online i očekuju nove lepe nagrade.

Veljko Panić

Igor Ljubičić

Jovana Stanišić

Neda Milošević

Blagoje Nikolić

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.